Грижа за Етажната собственост

Коректност, прозрачност, професионализъм ...
123456789101112


Управлението на Етажна собственост е комплексен процес, обединяващ множество от услуги, управленски и изпълнителски звена, инвестиция на средства и контрол на качеството на изпълнение.

Фасилити мениджмънт дейностите са свързани с много разходи, чието оптимизиране може да спести средства както на собствениците, така и на потребителите на сгради и съоръжения. Това е и главната идея в начина на работа на фирма „Бул Сървис” ЕООД.

Управлението на етажна собственост има за предмет две основни групи от дейности:

1. Управление на общите части на сградата;

2. Управление на вътрешния ред;

Според Българското законодателство тези две направления се извършват в рамките на условия, определени и контролирани от „Закон за управление на етажната собственост”, а върховен орган в етажната собственост е „Общото събрание на етажната собственост”.    

С годините фирмата е разработила, внедрила и оптимизирала множество от услуги, касаещи управлението на етажна собственост – професионален домоуправител, почистване, техническа поддръжка, охрана, озеленяване и още и още ... Смело може да се твърди, че ние сме първата фирма в България с толкова широка гама от услуги, свързани с поддръжката на сгради – жилищни и административни, бизнес и търговски центрове, селища от затворен тип, хотели, молове, ваканционни селища и др.

 „Бул Сървис” ЕООД предлага годишен абонаментен договор регламентиращ отношенията между потребителя и обслужващия го персонал. Вие избирате кои услуги искате да ползвате и само те ще бъдат включени в договора. Ние ви отменяме, като се занимаваме с решението на различни по вид и характер битови и организационни проблеми, свързани с управлението, поддръжката и охраната на Вашия имот. И най-важното – фирмата работи при пълна прозрачност, при която Вие винаги сте информирани за случващото се с Вашата сграда/имот, получавайки периодично отчети, както от финансово, така и от оперативно естество.

Пълната гама от услуги може да разгледате подробно в секцията, намираща се в ляво на сайта.

Не губете време, а се обърнете към нас на посочените контакти или отправете директно запитване тук.

Прочетете повече за “facility management” в


Борба с вредители

Фирма „Бул Сървис” ЕООД осигурява за своите клиенти професионално унищожаване на насекоми...