Контакти

Адрес:

Централа: 1124, гр.София,
ул. Цар Иван Асен II, №22, ет.2

За връзка от цялата страна:
Телефони:

02 946 1180
02 946 1448
02 943 3317

Факс:

02 944 12 72

Мобилен:

0878 533 873

E-mail:

office@bulservice.bg

Професионални консултации

Коректност, прозрачност, професионализъм ...
123456


Като професионалисти, ние държим винаги да сме подготвени по всички актуални въпроси и казуси, които неминуеми възникват, когато стане дума за даден имот, съвместното съжителство, подялбата на общи части и разходи между хората и т.н.

Нашите адвокати са с дългогодишен опит и изградени имена в гилдията.

Фирма „Бул Сървис” ЕООД извършва всякакъв вид професионални консултации, свързани с:

  • управлението на имоти;
  • поддръжката на имоти;
  • покупко-продажбата на движимо и недвижимо имущество;
  • взаимоотношенията между клиенти и търговци;

Публикуваме за Вас само част от казусите, които разрешаваме за наши клиенти:

- желаете да свикате, организирате и проведете Общо събрание на етажната собственост? – Ние сме насреща. С годините сме свикали, организирали и провели над 1000 (хиляда) събрания на наши клиенти и на бъдещи такива, съгласно всички законови изисквания. За нас всеки детайл е важен – от подготвянето на поканите, през дневния ред, начина на гласуване и самото протичане до изготвянето на протокола от събранието.

- имате проблем с неизряден платец? – Ние сме насреща. От името на етажната собственост фирма „Бул Сървис” ЕООД има спечели десетки дела и не е загубила нито едно такова срещу лица, отказващи да заплащат таксите за общи консумативи, определени с решение на общото събрание. Ние добре осъзнаваме колко неприятно е чувството определени хора да заплащат редовно дяла и на тези, които са решили, че ще живеят „на гърба” на останалите. Поради този факт ние сме готови и ще Ви помогнем да извършите нужната промяна.

- имате проблеми от битово естество? – Ние сме насреща. Нашите юристи са постоянно ангажирани с разрешаването на всевъзможни по вид казуси. Ще се радваме, ако ни дадете възможността да се справят с още един такъв.

- имате нужда от професионална консултация за Вашия имот? – Ние сме насреща. Просто позвънете и оставете другото на нас.

 

Оставаме на Ваше разположение за въпроси, мнения и препоръки.

За да се свържете с нас, просто използвайте формата за контакт от тук.


Индивидуална грижа за имота

Фирма „Бул Сървис” ЕООД предоставя на своите клиенти т.нар. на Запад услуга „пропърти...